Verhuur

Van een expositie, een LEGO-wedstrijd voor kinderen, een fototentoonstelling, een muziekvoorstelling tot het evenement Brommers kieken in de karke, er is heel veel mogelijk.

De binnenruimte is wit, strak en functioneel. Door deze neutrale, flexibele inrichting is de Remigiuskerk bruikbaar voor veel activiteiten; je kunt een receptie geven of een zakelijke bijeenkomst houden.
Neem voor meer informatie over de huur van de kerk vrijblijvend contact op met Dikkie Garritsen, via info@remigiussteenderen.nl of T 0651 343 937.

Dirigent Jacques Steenbrink van muziekensemble Ars Polyfonica uit Boxmeer: ‘De akoestiek in de Remigiuskerk is perfect’

Trouwen

De stijlvolle kerk is een prachtige trouwlocatie. Aansluitend kan er ook een receptie of een diner plaatsvinden. De catering kan zelf geregeld worden, maar ook via de vrijwilligers.
Desgewenst is een organist beschikbaar. De vrijwilligers van de Plaatselijke Commissie denken graag met jullie mee.

Exposities

De Remigiuskerk is zeer geschikt voor grotere evenementen en exposities van sculpturen en schilderijen, met bijvoorbeeld een inleiding op het werk van de exposanten. In de ruimte kan ook een borrel of een diner gegeven worden. Er is voldoende verlichtingsmogelijkheid.

Concerten

De Remigiuskerk heeft een uitstekende akoestiek voor (onversterkte) zang en concerten. Naast het Mitterreither-orgel is er een vleugel beschikbaar. De Zwitserse vleugelbouwer Jacques Trost heeft deze vleugel omstreeks 1890 in Zürich gebouwd.

Plattegrond Remigiuskerk